Informatie

Alles wat je moet weten! 

Bereikbaarheid

Fiets
Kom je uit de buurt? Pak dan lekker de fiets! Je kunt je fiets stallen in de (onbewaakte) fietsenstalling bij de entree.

Auto
De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zijn: Parkeerterrein Kaptijnstraat & Parkeerplaats De Vetkamp

Openbaar vervoer
De Veluwehal ligt dichtbij Station Barneved Centum. Het is slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Check 9292.nl voor actuele vertrektijden. 

Staat je vraag er niet tussen?

Check de FAQ  

Betalen

Je kan tijdens SuperHelden Festival munten kopen die als betaalmiddel gelden voor food & drinks. De munten kun je zowel contant als met pin afrekenen. 

Let op: munten zijn niet inwisselbaar.

Staat je vraag er niet tussen?

Check de FAQ  

Openingstijden

Op 21 maart feest je met ons mee van 20:00 tot 03:00!

Goed om te weten: de bar gaat dicht om 02:30. 

Staat je vraag er niet tussen?

Check de FAQ  

Veelgestelde vragen

Tot onze grote spijt moeten we vertellen dat SuperHelden Festival afgelast wordt.

Op 12 maart is in de persconferentie van het kabinet bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers t/m eind maart worden afgelast vanwege COVID-19 (coronavirus). Lees de samenvatting van de persconferentie hier

Het spijt ons enorm, deze maatregelen liggen volledig buiten onze macht. We vragen dan ook om jullie begrip. Na maanden hard werken slaat dit nieuws in als een bom. We hopen kaartkopers uiterlijk 19 maart van meer informatie te kunnen voorzien.

Tot onze grote spijt moeten we vertellen dat SuperHelden Indoor afgelast wordt.

Op 12 maart is in de persconferentie van het kabinet bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers t/m eind maart worden afgelast vanwege COVID-19 (coronavirus). Lees de samenvatting van de persconferentie hier. 

Deze maatregelen liggen volledig buiten onze macht, het spijt ons enorm en we vragen dan ook om jullie begrip. Na maanden hard werken slaat dit nieuws ook voor ons in als een bom. We streven er naar kaartkopers uiterlijk 19 maart van meer informatie te voorzien.

Er zijn momenteel geen kaartjes beschikbaar voor SuperHelden Festival. Lees hier meer over het aflassen van dit festival! 

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Super Early Hero's zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent! Dit mes snijdt dus aan twee kanten: wij weten in een vroeg stadium dat tickets zijn verkocht en de bezoeker verzekert zich van een ticket voor een goedkope prijs. 

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek in de hal. 

Nee dat hoeft niet! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen. Houd er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via info@festifairs.nl

Je kan de locatie niet verlaten om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek en loungeplekken om het de hele avond vol te kunnen houden!

In de hal zijn kluisjes aanwezig waar je je spullen veilig kunt opbergen! Je betaalt hiervoor €7,- (medium locker) of €9,- (grote locker) huur.

Hier passen 2 à 3 jassen in. Goed om te weten: je kunt je kluisje gedurende de hele avond openen en sluiten zo vaak je wilt. 

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO.

Heb je een allergie? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden tijdens de avond. 

Dat mag niet! Gelukkig hebben we genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@festifairs.nl en we kijken met jou naar de mogelijkheden.

Het is bijna onmogelijk om een complete lijst op te leveren met wat je wel en niet mee mag nemen. Met onderstaande richtlijnen kun je hopelijk uit de voeten: 

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's en deodorant-sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten. Daarnaast is het altijd slim om oordoppen, een powerbank, je pinpas en eventueel cash mee te nemen. Ook je ID kaart of rijbewijs is noodzakelijk. 

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe(!) verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook geen zakmessen en pepperspray), buggy's, stoelen & banken. 

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via info@festifairs.nl

Heb jij een ticket voor dit event? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op Helden van Holland gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

- Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het evenement aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via Your Ticket Provider hebt aangeschaft is dit zeker het geval. Andere verkooppunten of via derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je niet binnen komt. 

- Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van Helden van Holland! Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.

- Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij de ingang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.

- Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.

- Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.

- Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het event geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.

- Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen.

- Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.

- Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.

- Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie van Helden van Holland, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.

- Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.

Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel op.

Voor alle gevallen en/of situaties waarin dit reglement niet voorziet, behoudt de organisatie zich het recht voor mondeling en/of schriftelijk aanvullende regels te stellen waaraan de bezoekers zijn gebonden.

Lees hier de Algemene Voorwaarden. 

Nog steeds geen antwoord gevonden? Stuur ons dan een berichtje.